joi, 23 octombrie 2008

Mos Craciun exista?

"Mami, exista Mos Craciun?", intreaba Horia venind de la scoala. Nu apuc sa ma gandesc la un raspuns pentruca , din fericire, Horia a gasit singur un raspuns si este hotarat si convingator cand il da:
"Unii copii spun ca Mos Craciun nu exista, ca, de fapt, cadourile sunt cumparate de parinti si tinute intr-o ascunzatoare pana la Craciun. Eu nu-i cred pentru ca iti dai seama ce absurditate ar fi sa crezi ca acum, dupa mii de ani in care Mos Craciun a venit cu renii aducand cadouri copiilor, brusc cineva sa descopere ca de fapt Mos Craciun nu este decat un simplu om mascat. (acum fata lui exprima dezaprobare, indignare). Si, daca Mos Craciun ar fi ireal, ia sa-mi spuna mie cine sustine asta cum se poate ca o sanie sa zboare? Daca n-ar exista Mos Craciun atunci "mascatul" ar avea nevoie de o sanie cu airjet engine!!! Eu unul n-am vazut inca asa ceva!!! Ha!"

Am inceput sa ne gandim la Mos Craciun. Nu e devreme pentru ca si batranul Mos Craciun se gandeste deja la prietenii lui dragi, copiii, pe care nu vrea sa-i dezamageasca iar pentru asta are multe de organizat. Te asteptam iubite Mos Craciun!

3 comentarii:

Marius Filip spunea...

Iţi vine să te topeşti după logica copiilor.

MihaelaMaria spunea...

nu-i asa?

Anonim spunea...

minunat!!!