sâmbătă, 18 decembrie 2010

Calendar pentru Craciun*- 18 decembrie

Când îi văd ce mari s-au făcut în numai câteva zile îmi dau seama că e timpul să ne căutăm brăduţul de Crăciun. Măcar se bucură şi el de păturica albă de zăpadă ce-l acoperă de azi-noapte!

Horica la 9 ani nu pare să se gândească la Moş Crăciun deşi Moş Crăciun se gândeşte tot timpul la el. Aici e în mediul lui, în mijlocul naturii, exploratorii s-au simţit întotdeauna cel mai bine aşa. Ca şi atunci, fără legătură cu natura, poate doar cu natura vârstei lui, se simte şi astăzi bine, a intrat neoficial în vacanţă! Nici nu mă aşteptam să se mai facă ceva la şcoală luni şi marţi, mă mir că nu a venit chiar azi mai repede acasă.

E 18 decembrie, e 18 decembrie deja???, şi e ziua lui Horica în calendarul meu, un Horica mai mic dar băiat mare deja, la 9 ani:





*Calendarul pentru Crăciun va avea 24 de pagini corespunzând primelor 24 de zile ale lui decembrie şi, pentru că 24=11+9+4, unde 11, 9 şi 4 reprezintă vârstele copiilor noştri, paginile calendarului vor ilustra printr-o fotografie toate vârstele fiecărui copil, de la 1 an şi până la vârsta actuală, şi vor fi înşiruite în ordinea în care s-au întâmplat aniversările lor. Pentru că Horia este primul născut, 1 decembrie=poza lui Horia la 1 an. Următoarea aniversare din familia'mica' a fost tot a lui Horia, deci 2 decembrie=poza lui Horia la 2 ani. A urmat aniversarea de 1 an a lui Kiti , adică 3 decembrie=poza lui Kiti la 1 an şi aşa mai departe.

Niciun comentariu: