luni, 10 iunie 2013

Mic concert matinal


Iată o dimineață autentică de vară, aș putea crede că este deja vacanță, pentru că trezirea mi-au dat-o păsărelele, dar nu este, maldărul de cărți și caiete de pe biroul lui Horica și grija de a trezi gașca somnoroasă sunt dovezi că diminețile ne trezim încă la ore prestabilite. Păsărelele n-au treabă cu vacanța.

Astăzi îmi propun să fiu creativă, să găsesc o variantă interesantă, estetică pentru costumul de crocodil pe care Felix va trebui să îl poarte la serbarea de săptămâna viitoare, astfel voi mari șansa ca spectacolul să fie memorabil prin ingeniozitatea costumelor lui. Îmi place provocarea de a deveni un mic artist scenograf la fel de mult precum îmi displac costumele de carnaval prea explicite și prea scumpe. Iată o ocazie bună de a descoperi un nou tip de crocodil, crocodilul fericit.

Împlinirea celor doisprezece ani ai Catincăi de alaltăieri s-a autentificat prin ivirea primilor cuspizi ai primului molar de, cum altfel?, doisprezece ani în gurița ei. Iată cum simetria de creștere a fetiței noastre iubite apare ca argument simbolic, hotărâtor al cumințeniei ei înnăscute. Copila cuminte și delicată de doisprezece ani.

Bună dimineața!


Un comentariu:

Cornelia spunea...

La multi ani pentru pisicuta!Sa fie sanatoasa si vesela! Tie, iti urez inspiratie si astept sa vad costumul de crocodil.