sâmbătă, 2 mai 2009

Relaxare

Pentru întâiul ăsta de mai ne-am propus câteva ore bune afară în aer liber, pe zgura roşie şi înconjuraţi de pereţii verzi din frunzele copacilor ce împrejmuiesc terenurile de tenis. Am prins pentru joacă destul din soarele neaşteptat (după diverse forecasturi) al zilei dar, păcăliţi de căldura şi bunătatea lui, ne-am amânat jocul propriu-zis de tenis exact cu jumătate de oră înainte de venirea ploii. Şi atât de credincioşi în puterea lui, a soarelui, nu am părăsit terenul odată cu primii stropi de ploaie. Nici chiar mirarea din vocea lui Felix, "ce-e-e, plouă?", nu ne-a oprit. A fost nevoie de mai mult ca să simţim că, doar de data asta, am fost înşelaţi. Şi, înghiţind în sec, am plecat spre casă. Şi, înghiţind în sec, am simţit o sete mare. Şi, înghiţind în sec, am mai înghiţit odată în sec şi am făcut stânga (cedând rugăminţilor plangaciose gen "Domba-Domba") brusc şi neaşteptat la Mcdonald pentru un suc şi-o îngheţată cu ciocolată (simplu-dulce).

De ce iubim noi zgura roşie? Pentru că e caldă, moale, asortată cu verdele naturii, prietenoasă cu copiii, relaxantă. E un loc în care Felix a făcut primii paşi, Kiti vocalizează şi răspunde cu plăcere (ultimele lecţii mutate pe teren au fost adevărate reuşite), Horia nu se plictiseşte niciodată (are însă şi briceagul la el) iar noi, părinţii, facem sport.


2 comentarii:

kris spunea...

Ador tenisul! Din pacate de cand l-am avut pe cel mic, n-am mai jucat. Sper insa sa reiau cat mai curand.
Mi-ar face placere daca ai participa la un nou forum:
http://hoinarprinlume.forumcommunity.net/

MihaelaMaria spunea...

eu am reluat tenisul de cum a venit primavara, adica la 7 luni ale lui Felix si jucam cu el pe teren, evident, in carucior si mai apoi in tarcul pe care-l aveam mereu in masina cu mine.

despre forum, iti spun sincer ca nu prea am vreme dar o sa intru sa il vad, multumesc!