vineri, 8 iunie 2012

Iubirea dintr-o linie








Profilul. Linia curbă desenată de cele mai anterioare puncte ale feței, alunecând lin pe direcția sus-jos. Verticala frunții, ce vine de sus de tot, parcă din infinit și ajunge, după o atare cale lungă, să se sprijine cu recunoastinta pe gingașa curbură a sprâncenei; apoi adâncitura rădăcinii nasului, discretă, ca un recul necesar pentru dobândirea perfecțiunii unghiului de lansare a liniei nasului; o altă linie dreaptă, ce ține chiar nasul în limite estetice, întoarsă neașteptat și rotund de un uimitor arc de cerc. Arcul de cerc al vârfului nasului, arhetipal pentru liniile ce merg mai departe în jos, dezlănțuite în rotocoale delicate, înspre toate direcțiile, sus, înainte, înapoi, iar înainte și iar înapoi și chiar jos.

Profilul. Conturul angelic al fetiței de 11 ani abia împliniți se înfățișează cel mai adesea în fotografii, întâmplător sau potrivit intenționat, căci mult mister încape în infinitul dintr-o linie, precum tainică e și mintea ce se ascunde înăuntrul ei. Astăzi, de ziua ei, ca în toate celelalte zile, iubirea mea, a noastră pătrunde în întreaga ei ființă prin profil, de acolo se împrăștie în toate zările și o cuprinde exhaustiv, cu grijă să nu o sperie. Îmi doresc din tot sufletul să o primească cu același drag cu care iese din noi.

La mulți ani luminoși, pisicuță gingașă

PS Urmează în câteva ore o tragere la sorți. Stay tuned!


LATER EDIT:

Vă mulțumesc tuturor, dragelor, pentru participarea la concursul meu, iar acum, de ziua lui Kiti, voi face tragerea la sorți pentru desemnarea căștigătoarei rochiței lucrate de mine. Folosesc random.org, iar voi, participantele, veți primi câte un număr de la 1 la 18, în ordinea în care v-ați înscris la joc.

Acum...

Și iată câștigătoarea:

True Random Number Generator  16

Adica: myeva!!!!

FELICITARI, DRAGA ANDRA, trebuie sa stam de vorba!!!

6 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani frumoasei si iubitei voastre ♥

Sibylle

tanti Petea spunea...

LA MULTI ANI , FETITA FRUMOASA ! SA ITI DEA DUMNEZEU LINISTE SUFLETEASCA SI SA POTI INTELEGE DRAGOSTEA INFINITA CU CARE ESTI INCONJURATA !

Raluca spunea...

La multi ani fericiti!

MihaelaMaria spunea...

Va multumesc mult pentru urari, sper sa ii fie aura fericita toate gandurile voastre bune!

Lilutesa spunea...

La multi ani suflet frumos!

Anonim spunea...

E frumoasa, ce mai, delicata si gingasa ca o principesa.
Nu-mi vine sa cred, o rochita facuta de tine! wow