luni, 25 ianuarie 2010

Când te legi la cap fără să te doară

Ca să nu fiu mai prejos decât bunica mea de care îmi amintesc că întreba deseori, un picuţ obsedată de kilogramele în plus, când vedea la televizor câte o starletă mai corpolentă, dacă arată cam ca ea, deci, ca bunica mea, l-am rugat şi eu ieri pe Horica să-mi spună cam cu ce jucătoare de tenis semăn aproximativ la corp. Răspunsul a venit foarte prompt: cu Serena Williams! "Ouch!", eu am vrut să aflu, eu să suport consecinţele! Ei, chiar aşa de grasă sunt, hai că nu-s aşa, încerc să-l îmbunez. El revine oarecum nemulţumit de neîncrederea dinspre mine şi replică, în nici un caz nu arăţi ca Venus Williams! Hi hi hi, ştiam, dar...

Ps: vă asigur că ochiul lui Horica s-a înhăitat cu imaginaţia sa şi , de obicei, exagerează. Sau aşa cred eu...

5 comentarii:

Aurelia spunea...

Chiar, ouch! Eu il intrebam pe sot, in perioada cand eram mai plinuta, dar n-am avut parte de raspunsuri care sa ma afecteze. Ulterior, am slabit cam mult si n-a mai fost nevoie sa-l intreb!
Oare sa ma bucur ca am fetita (si in burtica tot fetita e)? Am mai citit un post azi, cam pe aceeasi tema!

MihaelaMaria spunea...

ei, de afectat, nu m-a afectat raspunsul lui, cel mult m- a amuzat! pt ca, chiar nu sunt grasa:)

binenteles ca sa te bucuri ca ai fetita. la fel ti as fi spus si daca aveai baiat, oricum:)

Degetica spunea...

ai, ai ai, mooor de ras!!!!

Aurelia draga, fetele nu-s cu nimic mai breze, fimea imi zice, vaai, da ce burta ai mami, nu aveai asa inainte :D

MihaelaMaria spunea...

kiti nu zice, ca asa e ea, insa arata. de exemplu adora sa pipaie grasimile excesive ca cele din obrajori, gusa, brate, fund. imi amintesc ca o luase asta vara pe sora mea, care e chiar slaba insa nefiind sportiva, n are bratele cele mai ferme din lume, de grasimea de pe brate si o ciupea ritmic de a facut-o sa se jeneze un pic de asta. dar ce am mai ras!

Aurelia spunea...

:"> ah, bine ca ma puneti in tema!