marți, 29 mai 2012

Dar de dragul ei





Se apropie ziua fetiței noastre iubite. Pe 8 iunie ea va împlini 11 ani. Da, 11 ani, ca 11 trepte urcătoare sau 11 primăveri sau mai bine începuturi de veri sau 11 zile pasionante sau 11 mămăruțe delicate sau 11 pupici moi de obrăjori rotunzi. Ăsta e tot motivul pentru ceea ce urmează, deși scriind, realizez că tot într-un început de iunie, acum patru ani, am deschis aproape întâmplător acest jurnal în care suntem acum împreună (tu, pentru că citești, eu, pentru că mă aflu în țesătura acestor cuvinte-gânduri), așadar iată cum, fericit, mi se alătură rațiunile gestului ce se lasă așteptat.

E un giveaway de blog, e ceva ce nu s-a mai văzut pe lumea asta, lumea mea virtuală, adică un dar. Este generozitate născută din generozitatea voastră, este recunoștință pentru prietenie și este bucurie pentru aniversarea zânei noastre bune. Pentru că îmi simt degetele suple și dibace, reîncălzite în îndemânarea ce le-a justificat mai demult ca instrumente principale pentru un hobby, am bucuria să ofer câștigătorului acestui giveaway o rochie de vară, colorată și vie, ușoară și catifelată, croită simplu și lejer, precum o adiere de vânt, din mătase naturală. Rochia nu va fi lucrată decât după numirea norocosului câștigător de către random (pe care nu l-am mai folosit), pentru a mi se comunica mărimea doritoarei sau mărimea celei vizate de participant la jocul meu.

Ce vă rog să faceți voi pentru a putea participa? Simplu! Considerați acest joc o invitație la petrecerea virtuală a lui Kiti, așadar, pentru că bănuiesc că vreți să felicitați sărbătorita, dați-mi un semn, un mic comentariu( sau mai mare:)) în care să spuneți orice vreți voi ( am o atracție pentru legături nebănuite între lucruri, oameni, propoziții), doar ca să știu în câte felii să împart tortul.

Petrecerea a început acum și ține zile și nopți la rând, căci muzica și dansul sunt pasiunile lui Kiti, până în dimineața zilei de 8 iunie, atunci când, din bucuria noastră, se va fi întrupat deja și tortul adevărat. Vă așteptăm cu drag!

19 comentarii:

Sabina Ulubeanu spunea...

O rochita de la tine ar fi ca tulpina cu trandafiri de la concert multpilicata intr-i mie de parfumuri atingeri :)

Caterina Stefan spunea...

La multi ani, fata din vis!

Anonim spunea...

Imi plac jocurile, mai ales acelea care creeaza legaturi nebanuite intre oameni, desi liantul intre noi exista, acela care nu necesita cunoasterea vreunei limbi vorbite. Chiar ma gandeam cum ar arata acesta in PECS. Pentru mine esti o deschizatoare de drumuri, iar asta ma face sa urmaresc cu interes cuv-ganduri ce te caracterizeaza. Astazi, mai mult ca oricand m-a impresionat inceputul!"..11 ani". Stiu ca acestia au in spate o mare incarcatura si nu spun cu referire la greutatile aferente, ci la sansa zilnica a infinitului. Cred cu tarie ca ceea ce face un copil sa fie special este exact acea lumina care se rasfrange si molipseste persoanele din jur. acea lumina care te schimba si-ti arata infinitul vietii. Kiti este un astfel de copil, iar eu si tu , persoanele atinse de acesta lumina. LA MULTI ANI,PISICUTA! ..chiar daca o spun mai devreme, semnificativitatea ei este aceeasi. A fi mentionat ca "intruziunea" mea, nu are legatura cu cadoul mentionat, ci cu cei "11 ani"!

AMA spunea...

La multi ani fericiti scumpa si blanda Kiti!

Diana Gal spunea...

La multi ani frumosi frumosi frumosi, Kitty! :)

Din cate am citit, in romana e posibil sa "arate" altfel, dar cum nu ma pricep in domeniu... :)
http://www.youtube.com/watch?v=DDstXfs5ET0&feature=related

Anonim spunea...

La multi ani Kiti!!!! :)
Delicatetea, blandetea si veselia ta fac o mare diferenta :))!!!!!
Te imbratisam!!!!

Ana spunea...

am descoperit de curand blogul tau! Imi place si il citesc cu placere. Initial am crezut ca locuiti in alta tara...asta pentru ca mi s-a parut a fi unul din blogurie rafinate facute de mamici plecate din Romania. Si felul in care o cresti pe Kiti m-a facut sa cred asta. Este rafinata, frumoasa, eleganta si senina! Mi-ar placea sa o cunosc intr-o zi! Nu se stie niciodata...La multi ani frumosi, draga Kiti!

mihaela chisalescu spunea...

La Multi Ani, Kiti, floare binecuvantata!
Viata ta este o primavara, sufletul un buchet de crini, iar inima ta este o comoara. Tu esti speciala, dar si noi suntem speciali pentru tine.
Am ras si am plans citind ceea ce ai postat pe blog. Din fericire si eu traiesc alaturi de baietelul meu multe din intamplarile voastre cu Kiti si probabil din aceasta cauza simt la maximum ceea ce vi se intampla, in lupta de zi cu zi.
Nu pot decat sa ma rog Maicii Domnului va dea putere, sanatate si intelepciune ca sa puteti sa le duceti pe toate pana la capat.
La Multi Ani, Kiti!

mihaela chisalescu spunea...

La Multi Ani, Kiti, floare binecuvantata!
Viata ta este o primavara, sufletul un buchet de crini, iar inima ta este o comoara. Tu esti speciala, dar si noi suntem speciali pentru tine.
Am ras si am plans citind ceea ce ai postat pe blog. Din fericire si eu traiesc alaturi de baietelul meu multe din intamplarile voastre cu Kiti si probabil din aceasta cauza simt la maximum ceea ce vi se intampla, in lupta de zi cu zi.
Nu pot decat sa ma rog Maicii Domnului va dea putere, sanatate si intelepciune ca sa puteti sa le duceti pe toate pana la capat.
La Multi Ani, Kiti!

salmi spunea...

La multi ani Kiti! Mihaela sunteti o familie speciala, te citesc mereu cu drag. Pup!

Anonim spunea...

La Multi Ani Kiti, o viata senina pe masura sufletului tau si al vostru care o iubiti atat de mult!
Sunteti un exemplu pt multi dintre noi, si de multe ori gandurile si cuvintele tale m-au ajutat sa inteleg si sa depasesc momente mai putin placute.
Si m-au incurajat in a lua o decizie importanta pt mine si familia mea.
va imbratisez si va multumesc
tatiana

Anonim spunea...

La Multi Ani Kiti, iti urez o viata senina per masura sufletului tau mare si al vostru care o iubiti atat de mult!
De multe ori cuvintele tale, Mihaela, m-au ajutat sa depasesc si sa inteleg momente mai dificile.
Si indirect, m-ai ajutat sa iau o decizie importante pt mine si pt familia mea.
va imbratisez
tatiana

Loredana spunea...

La multi ani fetitei voastre frumoase! Ii dorim minunatei voastre pisicute multe zile senine si frumoase ca si sufletul ei!
Sunteti o familie putenica, deosebita. Va admir mult!

Anonim spunea...

Pasiunea mamei din clipul de mai jos mi-a amintit de domnia voastra

http://www.tedmed.com/videos-info?name=Virginia_Breen_and_Elizabeth_Bonker_at_TEDMED_2012&q=updated&year=all

Aurelia spunea...

La multi ani, Kiti, fetita scumpa!
Draga Mihaela, de multe ori ma gandesc la tine, la voi. Prezenta Catincai pe lumea asta nu e intamplatoare! Multe avem de invatat de la tine/de la ea!
Apropos de legaturi (intamplatoare/neintamplatoare), zilele trecute m-am gandit la tine: oare ce rochite o mai fi facand Mihaela? Asta doar dintr-o fraza de-a ta, dintr-o postare veche cand asteptai niste materiale :)!

Anonim spunea...

Cel mai bun lucru pe care il pot face este sa fiu alaturi. De cand incerc sa organizez lucrurile in lumea lor am invatat ca cel mai bine este sa fii alaturi. Si cand ei incearca sa-si doreasca ceva, tu, omul priceput la toate, sa le arati cum facem noi, aici, in lumea noastra prefacuta, egoista si meschina si care definim incercarea lor de a ne face pe plac invatand cum sa faca ceva: integrare. Sa fii alaturi intinzand mana discret si sfios, la fel ca gesturile lor cele mai frumoase, sa fii alaturi primind iubirea lor puternica si vesnica, dar manifestata cu o tandrete infinita si invaluitoare, care te urmareste si in vis si in realitatea "integratoare".
Si pentru ca gestul maxim al manifestarii iubitoare al lui "BuBu" ( nepotica mea calauzitoare) este intinderea unei maini spre sarutare,si pentru ca primul gest manifest al lui "O" (ocean de iubire mangaietoare ) a fost "degetel la degetel" ( ca in celebra pictura davinceana),si pentru ca tot astfel : "A" - ma mangaie duios pe spate, iar "alter A" - ma priveste duios in ochi, iar "M"- isi imparte dulciurile cu mine.... Va daruiesc toate aceste gesturi tandre si iubitoare voua: sferei iubitoare a lui Kiti si ei Lumina lina! Mihaela

Anonim spunea...

Draga fetita, inca mica, scumpa gemanuta, noi iti uram "La multi ani!", sa ai parte de tot ce-i mai bun si sa fii mereu iubita, inconjurata numai de oameni frumosi ca tine.
Te cunosc - virtual - de cand erai o copilita si am invatat din pozele tale cum se fac coafuri gingase pentru fetite frumoase. O imbratisare si un pupic virtual de la noi

Anonim spunea...

Nu-mi vine sa cred ca au trecut 4 ani de cand o cunosc pe Kiti si cat de multe lucruri s-au schimbat intre timp, atat la mine cat si la ea. Cum am crescut impreuna, cum ea mi-a oferit ocazia sa ma joc din nou asa cum uitasem ptr ca "trebuia sa fiu om mare", cum am reusit in unele momente sa ma opresc din a o invata si a sta sa o privesc, sa o ascult, sa o urmez, sa fiu alaturi de ea in definitiv. Cum am putut sa o vad si cocotata in varful canapelei, dar si dreapta, serioasa in scaun la scoala, vesela si afectoasa, insa si suparata si plictisita, stari pe care de altfel le-am avut si eu. Sunt in continuare absolut fascinata de cata incredere a avut in mine, cata rabdare cu mine si cata implicare in relatia nostra. Kiti face maine 11 ani, eu am 25 anul asta si e foarte simplu...ea face parte din viata mea in mod activ, e prietena mea, partenera mea de dans si de parc. La multi ani, Kiti! Sa ne crestem relatia!

Anonim spunea...

De ziua lui Kiti, cand ea va fi imbracata frumos ca de obicei si casa va fi plina de verisori si bunici, de cei mari si de cei mici, re tog tine-o pe Kiti o clipa de mana si sopteste-i cald, printre bucle, Kiti, am o prietena care te iubeste de 11 ani...