duminică, 13 martie 2011

Spirit primavaratic

Alt an scolar, acelasi concurs de interpretare muzicala pentru copii, alta chitară, acelaşi Horica. Clasa a şasea, băiat mare, smells like teen spirit, chitară s-a schimbat într-una electrică, albastră, frumoasă de a stârnit ea însăşi aplauze. Filmul-cvasiacelasi, eroii-aceiaşi plus Alina, sosită cu Kiti de la plimbarea onor primăverii, luată instantaneu în primire de Felix ca partener ideal de joacă şi băgată astfel în gura cea rea a lupului, doi aparţinători mai în vârstă a unui alt copil care, tupeisti cum se ştiu, i-au recomandat agresiv să îl scoată pe Felix din sala în care şoaptele, râsetele şi, în general, atmosfera copilărească era dominantă. Dar ăsta nu e decât un exemplu nesemnificativ de comportament atât de bine întipărit în ADNul comunist al românului şi ca atare să-l uităm că e urât şi eu vreau să scriu aici frumos, aşa cum Horica a cântat la chitară, fără voce de data asta, cum Kiti a stat pe scaun şi a savurat de-a dreptul reprezentaţia fratelui mai mare şi cum Felix a condimentat dupăamiaza noastră cu câte un mieunat lansat în momente potrivite sau mai nepotrivite sau alte năzdrăvănii pe care cine îl ştie poate să şi le imagineze sau nu.

4 comentarii:

Ceska777 spunea...

Am vazut filmuletul pe FB dar nu stiu de ce nu m-a lasat sa dau like si sa pun un comentariu. O fac deci aici: Horica e tot mai talentat si chiar ca s-a simtit un "teen spirit". Felicitari!

MihaelaMaria spunea...

Multumesc,ceska,sunetul e cam prost pe film dar se aude sala incantata, horica e f cool pe scena, nu stii cum de n.are trac

Catalin spunea...

That's my boy! Way to go, kid :)

Lada cu minuni spunea...

Wow, bravo Horia!
Hi hi, cred ca nu-s asa batrana, am recunoscut acordurile formatiei!