miercuri, 22 iunie 2011

Mic, dar client, negociator, student si ce-o mai fi

Horica vorbeste cu un operator Vodafone la telefon, vrea sa fac o setare si nu reuseste.

Vorbesc baietii astia ai nostri, vorbesc mai mult decat tac, si tac aproape tot timpul cand dorm, vorbesc mai mult decat se joaca si, categoric, vorbesc mai mult decat mananca. Si vorbesc si in timp ce mananca. Dar nu cu mancarea in gura, ca nu e frumos. Pana bea o cana cu lapte, Felix scuipa zeci de cuvinte, propozitii, fraze. Uneori e exasperant ca nu se mai termina. Cana cu lapte, nu cuvintele. De aceea am facut o intelegere. Felix a propus, beau, beau, vorbesc, beau, beau, vorbesc, beau, beau, vorbesc, eu am negociat, bei, bei, bei, vorbesti, bei, bei, bei, vorbesti, bei, bei, bei, vorbesti. Am batut palmele, urmeaza sa ne respectam intelegerea.

Horica mai suna o data la Vodafone. N-a reusit setarea.

Progres. Ieri: lui Kiti ii este sete. Ma ia de mana, ma taraste la bucatarie spre bidonul cu apa, spune'apa'. Kiti bea apa. Azi: lui Kiti ii este sete. Se duce la bucatarie, isi ia din bufet un pahar, desface capacul bidonului cu apa, ridica bidonul deasupra paharului, apa
incepe sa curga. Paharul se umple, apa continua sa curga pe bufet. Kiti ridica bidonul, ii acopera gura cu capacul, bea apa. Sterge apa de pe bufet cu mana. Inutil.

Horica e inca la telefon. Serviciul lui Vodafone cu clientii nu il satisface. Ar seta, dar nu stie cum.

La semafor, rosu. In dreapta noastra un jeep mare si negru, condus de o femeie mica si alba intre doua varste. Intoarce privirea catre noi, ii vede pe copii jucandu-se in spate si imi zambeste. Ii zambesc inapoi, nu raman niciodata datoare cu zambete si, apoi, zambetele ma
prind cel mai bine dintre toate mimicile, asa ca, de ce nu? In acelasi timp imi zic multumita, iata ca mai exista si la noi femei intre doua varste, in masini mari si negre, neacrite complet de atata aroganta. Verde la semafor. Banda din dreapta mea incepe deplasarea inaintea noastra. Jeepul mare si negru ne depaseste. Are numar de inmatriculare strain de Romania.

Horica a incheiat a patra convorbire cu Vodafone. Plange. Desigur, nu si-a rezolvat problema. Nici astazi nu seteaza.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Succes lui Horica cu vodafone...poate maine reuseste :)! Doar e in vacanta acum...are timp :))!!!
Bravo Kiti :), fetita independenta :)
Si succes lui Felix cu pattern-ul "beau, beau, vorbesc " :)

MihaelaMaria spunea...

multumesc sanzi, horica acum a ras, dupa ce a plans, cand te a auzit:). pt kiti cam asta ne dorim acum, sa fie cat mai independenta. iar felix, eu zic sa incercam totusi patternul propus de mine,ie bei bei bei vorbesti:))

Simona spunea...

Felicitari Kiti!!!
Horica, persevereaza :-))))
E haios Felix cu pattern-ul lui, imi aduce amitne de micile trocuri pe care trebuie sa le facem si noi, concesii de ambele parti ca sa fim toti multumiti cat de cat :-)))
Si referitor la jeep-ul negru, hai sa-ti arat si reversul medaliei :-))) aici daca te claxoneaza cineva sau iti taie calea sau e nesimtit in trafic in vreun fel, ori are turban ori abtibild cu "RO" pe masina... nu-mi place mie sa generalizez dar reciproca la ce-ai spus tu e destul de valabila in general...