vineri, 3 decembrie 2010

Mi-am pus mainile la treaba si se pare ca n-au uitat sa coasa


Obosit tare dar înmuiat totodată, aşa de parcă el ar fi cusut de zor 'from scratch' patru feţe de pernă, cum tot de la zero am dat drumul şi noii mele maşini electrice de cusut, ba chiar de la -3, acolo pe unde s-a întâmplat şi deschiderea cărţii ei tehnice, adică a noii mele maşini electrice de cusut, de care cred că am mai spus, deci ziceam că deşi Felix pare că ar fi meşteşugărit de dupăamiază, adevăratul cusător îndemânatic am fost eu. Iară el, Felix, nu pare ostenit degeaba în poza de mai sus pentru că s-a 'fortat' şi el să stea cu ochii în televizor preţ de 2-3 derulări a 'Pisicilor aristocrate' care îi place mult şi pentru că identifică personajele principale cu personajele familiei lui şi anume mama cu cei trei copii şi tati. În timp ce urmăreşte filmul mai întreabă 'ce-a zis Kiti?, referindu-se la pisicuţa Marie sau 'ce frumos cânţi tu, mami', atunci când delicata Ducesă îi acompaniază pe cei trei pui cu vocea ei catifelată sau 'Horia, de ce pictam eu pianul?', când pisoiul Berlioz varsă nişte culori pe claviatură. Acum sunt în aşteptarea celorlalte materiale pe care le-am comandat de undeva din Spania care vor desăvârşi canapeaua din camera de zi. Totul până la Crăciun.


5 comentarii:

Unknown spunea...

Felicitari, sunt foarte frumoase! Mi se pare mie sau in poza cu pernutele, Felix seamana foarte mult cu Kiti? Desigur, exceptand parul, ca la Kiti cade in valuri iar la Felix este tuns scurt.

g.cojocaru spunea...

iscusite maini are mami! :) Felicitari!

MihaelaMaria spunea...

din lumea mea, bine ai venit in lumea mea:), multumesc, despre asemanare, mie mi se pare ca toti trei seamana intre ei, asa in general. cred ca daca ambii baieti ar avea parul lung as putea zice ca am trei kiti:)

eugenia, multumesc, sunt mandra de pernutele mele:)

Lada cu minuni spunea...

wow, faine pernele, Maria! abia astept sa vad si restul!
n-am zis, zic acum, sa o folosesti cu spor pe doamna-masina-de-cusut-cea-noua!
a, suntem si noi fani ai pisicilor aristocrate!

MihaelaMaria spunea...

multumesc, aurelia, si eu abia astept materialele si abia astept sa lucrez rochite pt kiti!
pisicile aristocrate sunt si preferatele varului copiilor mei, sunt chiar frumoase!