vineri, 3 septembrie 2010

...

Terminam ieri povestea despre acomodarea lui Felix cu gradinita spunand ca "daca nu maine, atunci sigur in curand". Ei bine, azi pot sa reduc din incertitudine: sigur nu azi!

7 comentarii:

Ceska777 spunea...

N-a mai vrut la gradi???? Hm....

Carla spunea...

Citesc cu mult drag aventurile micutilor tai lei si ale pisicutei... imi place teribil cum povestesti, e ca un reality-show cu copii nazdravani, bine surprins, din unghiuri cu cea mai buna incadrare...

Ii dorim lui Felix cat mai putine lacrimi si acomodare cat mai grabnica la gradinita, din cate am citit e un spatiu frumos amenajat si placut copiilor, poate ca interesul educatoarelor si multitudinea de activitati il vor ajuta sa treaca mai usor peste acest hop...

MihaelaMaria spunea...

ceska, el zice ca e fain la gradi insa vineri a urlat de a dreptul cand am plecat de la gradinita. apoi, de alungul zilei era captivat de activitati, jocuri, apoi brusc isi amintea sa mai planga putin de dorul meu si tot asa. acum e bucuros nevoie mare ca si dupa noaptea asta sta acasa. asta e, cred ca pana la urma se va acomoda cu noul program.

carla, multumesc pt aprecieri, ma bucur sa te am oaspete, te mai astept. cat despre felix, tre sa mai am putina rabdare, ma asteptam din partea lui la plansete. important e ca e un copil vesel si jucaus si poate fi atras cu usurinta in tot felul de jocuri deci ma astept sa se obisnuiasca cat de curand cu noua lui rutina. multumesc pt urari!

alina spunea...

o sa fie bine, chiar daca mai catinel ajungeti acolo ... :).

MihaelaMaria spunea...

alina, normal, asa zic si eu:)

Altheate spunea...

Ma astept la aceeasi reactie si de la Mircea, care va incepe gradinita pe 15 septembrie. Va fi si mai cumplit pentru ca va fi in grupa mica, a plangaciosilor.

MihaelaMaria spunea...

altheate, succes si voua cu mircea! la felix in grupa el si cu o fetita sunt singurii plangaciosi:))