luni, 8 martie 2010

Neplăceri

Nu îmi place că (mai) ninge şi că am ezitat atât să cumpăr două căni frumoase de ceai. Le-am ţinut în mână, le-am rotit admirativ şi le-am lăsat pe raft în magazin. Nu îmi place că nu pot să beau un ceai vesel dintr-o cană optimistă acum, când ninge la mine pe geam. Lui Felix nu îi place să cânt cu vocea. Mie nu îmi place că lui nu-i place şi totuşi cânt. Atunci când asta se întâmpla, încă nu ningea. Acum Felix e ferit de neplăcerea asta, mie nu îmi mai vine să cânt. Lui Kiti nu-i plac semafoarele pe roşu. Le detestă chiar şi ar putea fi mult mai fericită fără ele. Nu-i place nici pâinea cu secară dar nu ştie că e cu secară până nu o gustă. După ce o gustă, o scuipă din gură şi o pune cu grijă în farfuria lui Horica. Acest lucru îi provoacă şi lui Horica o neplăcere temporară care-l face să se plângă cu voce tare dar fiind într-un moment cu gura plină (tot cu pâine cu secară) scoate şi sunete colaterale. Emisiile astea neaşteptate îl fac pe Felix să se supere,"mami, Horica mă face să spun 'yak' fiindcă pleoscăie. Yaaak!"

Sâmbătă, pe când răsfoiam cu lenea de weekend de după masă şi cu cana cu cafea în mână revista Dilema veche am dat cu ochii de un subtitlu îngroşat , 'Kiti'. Era vorba despre Kiti a noastra, iata linkul

6 comentarii:

Marius Filip spunea...

Eu am aflat de la nişte prieteni ce citesc regulat Dilema. Iaca:

http://mariusfilip.blogspot.com/2010/03/articol-din-dilema-veche.html

Ioana spunea...

adica au scris astea fara sa ceara permisiune?

MihaelaMaria spunea...

@marius, da,am vazut la tine pe blog!

@ioana, se pare ca da, si eu m am mirat pe moment, apoi mi am zis ca nu e nici o problema, lucrurile scrise acolo neafectandu-ne in vreun fel.

Marius Filip spunea...

Yup.

Dar nu-i bai, nu am pus nicio notificare de copyright pe blog. Free content, public domain.

Îţi închipui surpriza mea, prietenul mă sunase să-i spună că "i-a plăcut ce scria în Dilema" şi eu habar nu aveam ... :o)

Ioana spunea...

asa-i... blogul e spatiu public, deci continut public (si ma tem ca ramane asa si daca pui notificari de copyright). singura obligatie e sa citeze sursa. daca vrei sa fie privat, parolezi.
e un risc asumat. nu m-am gandit la asta pana acum:)

MihaelaMaria spunea...

exact