vineri, 6 septembrie 2013

Funky

Ceva funk guitar la pijama de bună dimineața, bună datorită soarelui, a bucuriei copilului școlar începător, care a rostit pentru prima oară în viața lui, 'abia aștept să ajung la scoala', a limpezimii fetiței, care m-a salutat cu o buză inferioară răsfrântă doar pentru mine, a iazului ce apare tot mai evident în grădina noastră prin dispariția straturilor de pământ, a zilelor frumoase de septembrie, mulțumesc! 




6 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani, draga mea!
De ziua ta, un gand de aici - ma simt onorata, exact, cand ma gandesc ca te-ai nascut in aceeasi zi cu mine! Ce minunat ca suntem!
Sa ai parte de multa bucurie mereu impreuna cu cei iubiti!
Ivona

Adi spunea...

A new Hendrix is born!

MihaelaMaria spunea...

Ivona, multumesc, la multi ani si tie!

MihaelaMaria spunea...

Adi, :), te cunosc de undeva? :)

Adi spunea...

Doar virtual, cred, am comentat o data sau de doua ori. Sa stii ca te citesc pentru ca pur si simplu scrii frumos, cu sufletul la vedere, si asta e foarte rar, si asa îmi trece dorul de casa si de limba româna (tocmai ne-am expatriat pentru a doua oara). La multi ani si tie, si blogului, cred ca e ca un al patrulea copil al tau, îngrijit si hranit cu cuvinte alese si mai ales cu iubire.

MihaelaMaria spunea...

Adi, multumesc mult, crezusem ca esti cumnatul meu :). Sa iti fie bine unde esti, tie si dragilor tai si ma bucur cand am prieteni multi, fie ei si discreti, asa ca tine, te imbratisez!