duminică, 4 noiembrie 2012

Joc

 Haiku mine-n joc
 numără silabele. 
 Pentru o carte. 



De duminică până duminică, să ne jucăm, simțim nevoie imperioasă pentru dărnicie, noi, amândouă, eu și cu mine vrem să ne jucăm. Cu tine, dar și cu tine, binenteles, fii binevenit și tu, da, tu, de-acolo, într-un joc cu un învingător. Aleator. Din zbor. Cu onor. Și cu dar, nu cu dor, dar, fie, și cu dor. 

Scrie un 'haiku', găsești aici o idee despre cum se face, ca să îmi spui despre tine, un gând, o stare, o idee ce te traversează în zilele astea, iar eu îți trimit ție, cel desemnat de sorți ca învingător, prin poștă sau altfel o carte cu autograful scriitorului ei (este o surpriză, nu te da mare în caz că bănuiești despre ce este vorba)! 

Nu te face că n-ai văzut provocarea mea, odată ce ai citit cele de mai sus, nu mai ai scăpare, vei fi nevoit să te străduiești să intri în joc. Știi de ce? Pentru că este o provocare, una scurtă, doar de 17 silabe, iar provocarile ne fac bine! Eu l-am scris pe al meu. Inspirație! 

7 comentarii:

Anonim spunea...

Viata de mama:
frunza-n vant ce arde tomnatec
si etern.








Stanuta, Galati

Anonim spunea...

O insotesc de cativa ani pe mama(82 de ani),la tratamnet la Eforie Nord.Imi place sa si fotografiez, pentru ca am impresia ca e mai usor "a scrie in imagini". Uneori imi reuseste, alteori nu. Dar intotdeauna ma bucur de ce fac cand sunt cu mama.
Corina Bodea/Cluj Napoca
/www.facebook.com/media/set/?set=a.343819162360246.79871.100001964947697&type=3
Daca veti avea curiozitatea sa intrati pe contul meu de fb, veti gasi la albume... Haiku de Eforie Nord

angi spunea...

Joc si cant acum
Veselia de copil
Imi apare-n drum.


Ce mica-i lumea!
V-am gasit intamplator,mi-au fost dragi cei doi lei si pisicuta,iar imaginea in care Horica urca pe scena am vazut-o prima data azi,dar pe un alt blog,foarte drag mie...incertitudini.
Seara frumoasa!

Andra spunea...

Copiii dansand,
Toti, de ziua dansului
Alexandra cand?

Laura spunea...

Hai ca vin acum.
Cate ore sunt pe drum?
Barba imi creste.

Lola spunea...

sa ne jucam fara sa ne pese,
asa cum fac copiii

Sabina Ulubeanu spunea...

frunza hoinara
de aur mangaiere
un suflet canta