duminică, 30 mai 2010

Alte poze

Era cald, chiar foarte cald în maşină. Aşa că am parcat sub un plop de pe lângă poarta şcolii unde învaţă Horica şi am sărit cât se poate de grăbiţi afară. Felix şi-a găsit repede de joacă, transformând portiera într-un fel de leagăn. Kiti nu s-a mulţumit cu adierea timidă de vânt din exterior, ci şi-a lipit obrazul cu totul de zidul răcoros al şcolii. Şi a stat aşa, împietrită, minute în şir, doar cu misterioasele ei simţăminte şi gânduri. Cum se lasă destul de greu pozată, am profitat de liniştea ei, mi-am setat telefonul pe camera de fotografiat şi am surprins-o. Copiii care ieşeau din şcoală o priveau admirativ cu coada ochiului. Chiar era frumoasă! (nu doar neobişnuită).




9 comentarii:

Ceska777 spunea...

Sunt frumosi toti trei! Dar in poza close-up cu profilul, Kiti e pur si simplu asa.....imi vine doar o asemanare: Vanessa Paradis. Face o reclama la un parfum floral si e asa diafana si un pic misterioasa. La fel si Kiti....iar rochita ii sta brunetei voastre foarte, foarte bine.

Anonim spunea...

Intr-adevar, Kiti este minunata! Speranta

alina spunea...

Minunat de frumoasa!!!

adra_bell spunea...

E frumoasa si delicata! Foto din profil e superba.

eu spunea...

exquisit

MihaelaMaria spunea...

va multumesc pt complimente. nu cred ca Kiti stie exact ce inseamna a fi frumoasa pt ca asa ceva e dificil de predat. dar cu siguranta asociaza cuvantul 'frumoasa' cu ceva pozitiv, care ii face placere. de aceea ii voi transmite de la voi cele transmise ca sa se bucure!

Anonim spunea...

Eu urmaresc de mult timp blogul tau,eu dupa o tentativa esuata de a face unul decent am lasat balta totul si nici nu am timp.Dar Kiti e frumoasa foc,si de cate ori vad poze cu ea(lasam la o parte ca pe cat creste se face si mai frumoasa)ma doare tot mai mult...e asa de crunt,e o dihotomie nedreapta intre situatia ei si frumusete.Sper ca am reusit sa explic ce gandesc fara a se intelege gresit.Cu drag Violeta

MihaelaMaria spunea...

violeta, sa stai linistita, inteleg ce spui. iti multumesc pt interes si am vazut si eu doi puisori frumosi pe blogul tau, sa fie sanatosi!

Anonim spunea...

da multumesc, puisorii mei au crescut ca poza aia e cam veche si mai vine unul mic.Suntem bucurosi de ei si sa ne dea Dumnezeu sanatate si intelepciune sa-i crestem bine.