vineri, 25 septembrie 2009

Silence, please. It's time!


E greu pentru un băieţel de trei ani să îşi însoţească mama la un meci de tenis?

Răspuns: nu. În general acesta adoră să fie în preajma mamei sale oriunde şi oricând, chiar şi noaptea dacă nu mai ales noaptea.


Ce poate face un băieţel de trei ani la un meci de tenis ca să nu se plictisească prea tare ţinând cont de faptul că la vârsta lui tenisul este distractiv atâta timp cât nu trebuie urmărit în linişte?

Răspuns: O mulţime de lucruri ca de exemplu: să aplaude zgomotos după fiecare minge laolaltă cu ceilalţi spectatori, dar mai ales cu mama lui; să strige "bravo" când şi când chiar dacă uneori niciunul dintre jucători nu ar putea accepta cinstit această apreciere; să imite şi să se amuze de fiecare dată când aude anunţul ferm şi caraghios al arbitrului, "time"; să profite din plin de fiecare scurtă pauză dintre game-uri ca să urce, să intre sub sau să se întindă pe bancutele din loja în care se află; tot atunci să-şi poziţioneze căţelul, avionul şi ce alte mici gadgeturi mai are la el în diverse aranjamente mai mult sau mai puţin haotice în micul său spaţiu; să aleagă dintre cei doi jucători pe unul care nu se ştie din ce motiv este mai atractiv pentru el ca să ţină cu el şi să îl încurajeze când şi când "hai, Riba!"; şi încă multe altele.


E dificil pentru mama băiatului de trei ani să urmărească un meci de tenis alături de fiul ei?

Răspuns: nu, atâta timp cât plăcerea de a urmări meciul de tenis nu o depăşeşte pe cea de a-şi privi şi ajuta băieţelul să găsească bucurie oriunde şi oricând.

5 comentarii:

luma spunea...

superba imaginea!ma vedeam pe mine cu luca la delfinariu, doar ca acolo nu era meci:-))
stai sa vezi cand isi va aplauda mama care e pe teren!

MihaelaMaria spunea...

...si mai liber la galagie la delfinariu:)

mama pe teren e ignorata pana cand apare vreo nemultumire cand intra pur si simplu pe teren cerand "veau batze, mami".

Unknown spunea...

:))) tin minte ca anul trecut am luat-o pe fii-mea la tenis, si dupa meci a mai vorbit o ora in soapta ca asa i-am spus eu :)))

anul asta am intrat doar ca sa ma plimb cu copilul cel mic si sa ma mai holbez si eu la ce se poarta cand mergi la un meci de tenis

MihaelaMaria spunea...

bogdana, draguta fetita ta si mai ales foarte ascultatoare. eu am avut ceva de furca cu felix anul trecut (la 2 ani abia impliniti) la turneul de tenis. dar ca si anul asta s-a exteriorizat printre mingi strigand si ovationand jucatorii.

eu am fost in trei zile la turneu dar n as putea sa spun ce se mai poarta :). chiar asa, ce se mai poarta?

Unknown spunea...

kitch. mult de tot. din pacate.... nu scapam de zgarieturi pe retina nici macar la tenis :(