luni, 22 iunie 2015

Rame pentru asimetrii

Ei bine, observ că dragul este hărăzit să se nască duminica și în lipsa acelui imbold, pentru că, atunci când mă ajunge disperarea, iau foarfeca și tund fata. M-a ajuns, chiar înaintea duminicii, și tunsoarea ușor asimetrică îi accentuează fetei trăsăturile, mă simt un artist al înrămării!
 
Vacanța cuprinde copiii treptat, de la băieți mari și mici, la fete. La fel și în același ritm mă îmbrățișează și pe mine. Treptat este natural și dăinuitor. Mă rog, nu este neapărat cazul vacanțelor, deși cele mari îți pot da uneori impresia de interminabil. Deocamdată visarea la prea-vacanță este legitimă.
 
Fuga din mijlocul orașului vine deodată cu intenția de împresurare cu flori și copaci a ființei tale, un auto-asediu compulsiv cu oxigen și frumusețe. Număr zeci de arbori în fiecare grădină și grădiniță în jur și sunt pregătită pentru îngăduință, întrucât, oricare ar fi temeiurile pentru o astfel de abundență, a ajunge, poate, să trăiești în propria-ți pădurice nu poate fi decât încântător și, desigur, benefic tuturor.




Niciun comentariu: