joi, 20 ianuarie 2011

And the winner is...

Ana mi-a facut onoarea sa nominalizeze Doi lei si-o pisicuta in topul blogurilor, motiv pentru care ii multumesc si ii raspund asa cum mi-a cerut si anume intocmind si eu lista mea de preferinte. Inainte de asta sau dupa, puteti citi despre leapsa, caci o leapsa este, aici. Si acum, la treaba:



1. Marele premiu - Pentru că-mi place: il acord fara sa clipesc blogului Mintea de ceai deoarece...imi place, imi place foarte mult.

2. Blog literar (cu trei secţiuni: critică, jurnal, creaţie): este pentru Lola dream factory, sectiunea jurnal pentru descrierile calde si frumoase ale oamenilor si locurilor cu care autoarea intra in contact si comuniune si pentru Mintea de ceai, sectiunea creatie pentru istorioarele cu talc, fantezie si pline de originalitate din el.

3. Blogul cu cel mai mult umor: il acord mai multor bloguri astfel: blogului Human after all, in special pentru anumite postari, cred ca cele scrise de partea masculina a autorilor. Deasemenea blogului Jurnal de Mutunau (si Mamituni), acesta, se pare, este in acordul mai multora dintre noi ca este haios. Umor destul de mult, uneori involuntar, are si blogul Jurnal de "explorator", inclusiv prin ghilimelele din titlu, va rog sa ignorati un anumit grad de rudenie existent intre mine si autorul celui din urma blog citat, in definitiv e blogul meu si fac (aproape) ce vreau cu el. Si ma mai amuza pe alocuri, intr-un neobisnuit puseu de narcisism, propriu-mi blog, numitul Doi lei si-o pisicuta caruia ii acord doar o copie a acestor premii.

4. Cel mai bun cititor/comentator: detasat, asa ca Federer si Nadal fata de pluton, este Alina, autoarea Vorbelor in vant, pe care o imbratisez iar si o admir pentru eleganta, atentia si iscusimea cu care (ne) comenteaza. Pe locul doi trebuie sa o mentionez pe autoarea lui Dudu mic si capos...gargarita mea iubita.

5. Cel mai bun blog de păstrarea memoriei: iata un alt premiu de impartit intre mai multe bloguri si anume: Vorbe-n vant, ta-naaa; About Eva, ta-na-naaa; Lada cu minuni, ta-ta-na; In joaca, ta-na-na-na.

6. Cel mai bun Blog politic/Blog economic

7. Cel mai informat blogger se acorda numitului taticash care, din pacate, nu imi da voie sa ii divulg identitatea virtuala:(

8. Cel mai simpatic blogger/bloggeriţă, evident, copilul din spatele Jurnalului de "explorator"
.
9. Cel mai bun blog al unui ziarist:

10. Cel mai bun blog de discuţii/dezbateri

11. Cel mai bun blog vizual (foto, grafică) este pentru blogul Armonii si pentru Colouredsounds. Imi mai incanta privirea cateodata si About Eva, felicitari.

12. Cel mai bun blog de sport

13. Cel mai bun blog de muzică este al Sabinei desi nu ne prea rasfata cu minunatiile pe care le stie:)

14. Cel mai combativ blog- nu stiu, e cumva cam liniste pe-aici?

15. Cel mai activ blogger cred ca este Ada. Da, sunt sigura ca ea este!

16. Cel mai bun pamfletar dintre bloggeri

17. Blogul pasiunii (profesiune, hobby). Aici vor intra blogurile culinare, de modă, de design, grădină, cîini-pisici, călătorii, colecţii. Desigur, juriul va putea să acorde mai multe premii, dacă va fi cazul. Stiu foarte repede: Poarta-ma, mami!, Dulce casa, Mami, alapteaza-ma.

18. Premiul de popularitate: Vorbe-n vant. Am zis. Aplauze!

10 comentarii:

Unknown spunea...

si eu te-am nominalizat.

MihaelaMaria spunea...

Multumesc zoozie,citisem la ana si am si scris repede. Atat de repede incat spre sfarsit n am mai avut rabdare si concentrRe. Iti raman datoare cu un premiu fiindca mi esti simpatica:).

Lada cu minuni spunea...

Mihaela, esti draguta, multumesc.
Nu ma asteptam, eu imi vad blogul mai jos de mediocru :D

alina spunea...

Multumesc, te imbratisez, faptul ca sunt acolo la comentatori de top nu inseamna decat un singur lucru: ca te citesc cu egala placere si mult mult drag. :)
Daca as face nominalizari si eu, cu siguranta voi v-ati regasi in top.
Insa nu fac, fiindca nu ma preocupa topurile, as zice ca dimpotriva, pe bucata asta, de virtual, de blogging, am preferat sa ma retrag mai la umbra. Nu-mi prieste agitatia ... asta e. :)

Mamiţuni spunea...

Multumim, multumim frumos!

Ceska777 spunea...

Eu nu-mi revin! Am intrat noi intr-un top? Esti mult prea generoasa Mihaela!!!! Si inca dupa Alina, e drept ca eu comentez mult la tine pe blog dar in rest stau cam retrasa. Ma uit la blogosfera cumva din afara. O sa incerc sa preiau si eu leapsa...De fapt am in fiecare dimineata la cafea un top al blogurilor pe care le deschid in cautarea unui semn de viata....aaaa a unei noi postari :-)

Unknown spunea...

Mihaela am impresia ca e o neintelegere. Eu nu sunt suparata pe nimeni, mai cu seama pe tine si nu-mi dau seama unde s-a inteles contrariul.

Anonim spunea...

Zoozie,sincer, nici eu nu mai inteleg nimic. Ziceai ca m ai nominalizat insa eu nu gasesc unde :) am presupus, mai ales ca postarea ta pare scris acum cateva ore, ca m ai sters din postare. Ma rog,e o prostie si de obicei nu mi bat capul cu ele. Peace

Sabina Ulubeanu spunea...

stai ca acu vazui si asta, tre sa ma lamuresc ce e cu bloagele astea si concursurile:)
pupici si multumiri pt nemeritatele nominalizari, adevaru ca despre muzici mai mult pe contemporania...:)

MihaelaMaria spunea...

degetica, cu placere,