joi, 2 decembrie 2010

Calendar pentru Craciun- 1 decembrie si 2 decembrie

Ideea pe care am găsit-o pe pagina asta mi-a plăcut foarte mult şi, chiar dacă suntem uşor în întârziere, vreau să îmi creez şi eu un calendar al lunii care să numere zilele până la Crăciun. Şi pentru că acestea sunt în total douăzecişipatru, adică unsprezece plus nouă plus patru sau, altfel spus, chiar vârstele copiilor noştri, paginile calendarului vor fi reprezentate de câte o fotografie a fiecărui copil, pe rând la fiecare vârstă, în ordinea în care le-au împlinit. Adică încep cu Horica la 1 an, Horica la 2 ani, Kiti la 1 an, Horica la 3 ani, Kiti la 2 ani, Horica la 4 ani, Kiti la 3 ani şi aşa mai departe. Şi fiindcă suntem un pic în întârziere încep astăzi cu fotografiile de ieri, 1 decembrie şi de azi, 2 decembrie. Iată-le:

1 decembrie, Horica la 1 an:



2 decembrie, Horica la 2 ani:



Ce calendar frumos! Este cadoul meu pentru Mos Craciun!

3 comentarii:

Simona spunea...

Foarte frumoasa idee!

Laura spunea...

abia astept sa vad pozele aranjate cronologic!
cum le pui in format electronic? cele afisate deja cu Horia (mi-e familiar abia de la doi ani, unde eram cand era dolofan de un an?)par facute cu camera foto clasica/nedigitala

MihaelaMaria spunea...

simona, da, mi-a placut si mie ideea, se vede, nu?:))

laura, stiu de ce nu ti e familiara prima poza, in perioada aia eram la Praga, ce memorie fantastica ai! nu mai stiu exact ce aparat aveam atunci dar cred ca ai dreptate, era o camera nedigitala. am scanat pozele respective.