miercuri, 8 decembrie 2010

Artificii stilistice

Horica spre Felix: 'vrei să fii sclavul meu?'
Felix înapoi:' da, dar pe urmă tu eşti re-sclavul meu!'


Felix: 'Imi place aşa de tare de Bicu şi Ica încât că vreau şi de la ei cadouri sub brad!'

2 comentarii:

Alexandra spunea...

Draga Mihaela,

Este timpul sa scriu si eu un comentariu pe blogul tau pe care-l urmaresc de mult si caruia i-am citit toate paginile. Am stat mereu in cumpana - ce sa spun eu macar care sa fie macar pe jumatate la fel de sensibil si subtil ca povestirile tale? Cum sa arat ca sunt alaturi, ca inteleg, ca apreciez enorm ce faci pentru copii tai si felul in care scrii despre ei? Poate ar fi multe de spus, dar nu stiu cum.
Va trimit o felicitare de Craciun - copiilor le-am ales eu pe post de Mos niste cadouri care sa se potriveasca putin cu preferintele lor actuale :-) Este ceva mic si pentru tine acolo, ghici. ;-)
http://www.polyvore.com/two_lions_kitten/set?id=25739270
Va doresc din inima Sarbatori fericite!

MihaelaMaria spunea...

draga Alexandra, bine ai venit in casuta asta si te mai astept! iti multumesc pentru gandurile tale bune si multumesc pentru felicitare care este foarte frumoasa. Ce atent ai ales cadourile pt noi toti (multumesc si pt inimioara pt mine) si cat de bine se potrivesc! Horica a fost incantat sa primeasca (deocamdata doar virtual) skateboardul si sa stii ca este chiar ceea ce el i a cerut in scris lui mos Craciun anul asta. Un Craciun fericit si tie si familiei tale va doresc!