vineri, 24 decembrie 2010

Ajun de Craciun

Am stins luminile în casă, am lăsat doar instalaţia electrică a bradului cu cele şapte beculeţe aprinse, am dat drumul cdului cu colinde ale Corului de Cameră şi am ieşit repejor la o scurtă plimbare cu copiii cu gândul la sărbătoarea creştină de mâine şi, binenteles, cu gândul la Moş Crăciun ce trebuie să sosească, mai ales că Felix a aflat pe la prânz că e timpul pentru Moş Crăciun chiar de la un ajutor veritabil de-al Moşului pe care băieţii l-au deranjat ca să afle la ce oră vine în timp ce-şi lua masa la Pizza Hut.

Plimbarea a durat puţin, bucuria copiilor este mare, Kiti are două puzzle-uri în plus şi o cutie cu mărgele pe care să le creeze singură, Felix doarme cu micuţul Buzz Lightyear din Lego mici strâns într-o mână iar pe Fulger McQueen în camionul său l-a dat înainte de a pleca la culcare în grija fratelui său. Horica îşi exersează îndemânarea cu diverse scheme pe care le face cu skateboardul şi bicicleta de mână acum-primite şi îşi face planuri în legătură cu ce să studieze mai întâi la videoscopul de la Discovery pe care , inspirat, Moş Crăciun i l-a dăruit.

Este încă ajunul Crăciunului, colindătorii mai trec pe stradă şi anunţă marea sărbătoare de mâine, copiii dorm şi visează frumos. Ca visele frumoase de copii vă doresc să fie zilele Crăciunului, să vă bucuraţi şi să fiţi buni, La Mulţi Ani!


5 comentarii:

deea spunea...

La multi ani si Craciun fericit! cu drag, Diana

Anonim spunea...

Craciun Fericit!!!!! Ce frati fericiti!!!!
(si David e fan skateboard de "mana"!!)

adra_bell spunea...

Craciun fericit! Sa va bucurati de dragii vostrii dragi! Va imbratisam.

Lada cu minuni spunea...

Craciun fericit si de la noi! Sarbatori cu pace si bucurie!

MihaelaMaria spunea...

Craciun Fericit tuturor!