luni, 15 decembrie 2008

Pregatiri de serbare

Fetita noastra a crescut mare. Maine are serbare. A doua ei serbare. Din pacate de data asta rolul ei este unul pasiv, de figurant. Nu s-a gasit partener de dans si pentru ea. Doamna educatoare s-a temut. Cum poate sa sperie Kiti pe cineva? Cu fatuca ei blanda , de ingeras?
Totusi ma bucur ca a dansat cu placere si ea la repetitii, uneori cu prompterul ei (fata care o insoteste la gradinita) si alteori cu cate vreun baietel ramas pe moment fara partenera (tintuita acasa cate o zi din cauza vreunei viroze).

Maine pe scena va sta doar pe margine. Asta daca nu cumva va avea de inlocuit pe cineva. Si isi va privi si aplauda colegii cu un clopotel rosu in mana. Ca o fetita mare, inteleapta. Pentru ca da,a crescut mare. Mai mare decat rochitele ei de serbare cat de cat.

2 comentarii:

Marius Filip spunea...

Emoţionant. Să vă trăiască fetiţa.

Mâine Emil al nostru are serbare, iar poimâine Vlad. Dinu va sta pe margine şi-l va admira pe Vlad, căci din pricina pneumoniei a fost mai mult absent de la grădi.

Vremi foarte aglomerate, maşer!

MihaelaMaria spunea...

Marius, sa va bucurati de copii la serbarile lor! Si noi mai avem una joi, Horia va si canta la chitara doua colinde! Am emotii pt ca atunci cand exerseaza il vad incordat si nervos cand greseste cate vreo nota. Sper sa aiba succes!