marți, 28 decembrie 2010

Sing, sing, sing




Braduţul plus un strop de zăpadă plus o masă acoperită de sărbătoare fac decorul perfect pentru petrecerea de Revelion în casa noastră nouă şi frumoasă. Atâtea petreceri în pijama la trecerea dintre ani sau mai degrabă până la miezul nopţii dintre ani se confundă în minţile noastre de nu mai ştim care a fost acum un an sau care acum trei ani. Am obosit de atâtea chefuri în pijamale şi ne-am hotărât să le dăm jos pentru a pune ceva mai festiv pe noi. Festiv, adică cu rochia de la Moş Crăciun pentru mine care e simplă şi neagră şi îi zic festivă doar pentru că o îmbrac într-o ocazie de sărbătoare pentru că după asta o să-i dau jos festivismul de pe ea şi o las doar simplă şi frumoasă.

Aici, la bunici, ninge ca-n poveşti şi, deşi îndemn pe toată lumea să sprijine oamenii de zăpadă să crească mari şi frumoşi, noi încă nu l-am construit pe al nostru. Dar dacă ninge şi la Bucureşti precis îl ridicăm şi noi cât de curând. Şi fiindcă ninge şi iară ninge Horica a înlocuit racheta de tenis cu lopata şi cu mătura că tot sport e şi ridicatul zăpezii de pe aleile din curte şi din faţa casei şi doar ochelarii aburiţi îi mai diminuează din precizia cu care aruncă în gard zăpada. Felix şi cu Kiti ies şi ei la zăpadă dar suntem neechipati potrivit cu vremea lipsindu-ne mănuşile, absolut trebuincioase jocului în şi cu zăpadă astfel că pentru ei ieşirile sunt necesar scurte.

5 comentarii:

luma spunea...

an nou fericit 2011!in locul tau as da jos si rochia la o adica nu doar festivismul de pe ea!
si as ramane in coco channnel mademoiselle de exemplu:-)

sa fiti happy si sa va bucurati unul de celalalt!

MihaelaMaria spunea...

sau doar in Coco ca-mi place:)) La multi ani, Luminita, sa vina anul nou cu un baietel sanatos si frumos ca fratiorul lui mai mare!

luminitza spunea...

merci mult de urare !asa sa fie!
la care just coco te referi?la ea?
http://lestricotsdecoco.canalblog.com/

MihaelaMaria spunea...

aha, nu stiam de blogul asta. nu, ma refeream la parfumul Coco de la Chanel (cel mai vechi, de dinaintea lui Mademoiselle)

luminitza spunea...

ah!pai zi asa madame: Coco Channel!
ala mi se pare cam prea de cucoane...dar nu e rau deloc , in fond !