miercuri, 27 octombrie 2010

Stop sondaj

Am încheiat sondajul, vă mulţumim tuturor celor care v-aţi exprimat părerea şi ne-aţi dat un sfat. Din răspunsurile primite 60% au fost pentru reclamaţie iar restul au considerat că este mai importantă educaţia copilului pentru a evita situaţii conflictuale cu profesorii săi.

Din comentariile primite deduc că aproximativ jumătate din cei care au scris l-ar reclama pe profesor iar cealaltă jumătate ar încerca să rezolve problema pe cale amiabilă, printr-o discuţie cu profesorul, urmând ca numai în cazul în care acest lucru s-ar dovedi a fi fără un rezultat scontat sau chiar imposibil să se treacă la sancţiuni prin escaladarea problemei. Încă o dată, mulţumesc!

Am încheiat odată cu acest sondaj şi problema care a dus la crearea lui. Pentru că tati a ales varianta paşnică, deschisă şi neaugmentata material în nici un fel şi anume o discuţie calmă în care a descris tipul de educaţie (neviolentă) în care credem noi şi a accentuat că suntem o familie care apreciază şi practică sportul. Credem că după această întâlnire Horica va fi ferit de palme şi pumni, fie ele şi prieteneşti şi sperăm să nici nu mai rişte micşorarea mediei sale generale mai ales că l-am atenţionat să nu mai iasă în evidenţă (negativă) atunci când nu este cazul să o facă.

Mulţumesc!

Niciun comentariu: