vineri, 9 aprilie 2010

Dragute



Horica joacă tenis la perete alături de un băiat pe care abia l-a cunoscut şi care îl întreabă dacă are 'ai di de mes' poate or mai povesti diverse când şi când. Horica îi răspunde că are dar că foloseşte messengerul mai rar, cam o dată la cinci ani. Băiatul se opreşte şi îi aruncă o privire perplexă utilizatorului sporadic de messenger, gen 'oare ce extraterestru mai e şi asta'?

Dacă treceţi zilele astea pe la Carrefour veţi avea 'sansa' să treceţi simbolic prin poarta magică. Horica abia aşteaptă chitanţa de la casă pentru a se grăbi să câştige simplu nişte bani la poarta magică pentru a-şi cumpara mult-dorita hartă a lumii de la Ikea. N-a avut noroc de bani ci doar de un minidialog hilar cu portarul magic care l-a întrebat: 'sunteti persoană fizică?'. Horica i-a răspuns: 'nu ştiu dar probabil că da din moment ce joc tenis aproape în fiecare zi!'

Kiti are din această vacanţă două experienţe de viaţă noi. Prima, înainte cu o zi de vacanţă a fost la coafor unde a avut parte de un tratament complet cu vopsit 4 şuviţe, aşteptat, spălat, tuns şi coafat. S-a comportat admirabil doar la un moment dat, de oboseală, şi-a ridicat picioarele sus pe scaun într-o poziţie care l-a făcut pe frizer să exclame: 'ce fiţoasă e!'

A doua experienţă a fost vizita la medicul dentist, bunicul ei, unde a deschis guriţa cuminte de câte ori a fost nevoie pentru un tratament preventiv anticarie. La început părea speriată uşor, apoi s-a relaxat şi l-am convins pe tata că trebuie să stea şi pe scaunul stomatologic dacă a stat la coafor. Păi nu?

Şi Felix, despre el am întotdeauna ceva de scris, tocmai o alintă fără încetare pe surioara lui spunându-i Brownie. De ce îi zici aşa? Pentru că are culoarea lui Brownie (căţeluşul lui de pluş) şi e scumpă ca el. O declaraţie de dragoste fără cusur!

4 comentarii:

Altheate spunea...

Manechinul ad-hoc, si-a pus peruca?
Super pozele, mai ales cele cu Kiti.

MihaelaMaria spunea...

manechinul s a pozat cu peruca proprie!

multumesc!

Ceska777 spunea...

Nu stiam unde ati disparut... acum inteleg-vacanta! Inteleg ca a fost frumos si wow - Kiti domnisoara ce merge la coafor?! Felix e un scump iar Horica cool!

MihaelaMaria spunea...

mersi ceska, da, vacanta ne a tinut mai departe de computer, am revenit acasa si de maine incepem programul cu spor:)