miercuri, 14 octombrie 2009

Cer senin. Deci ce conteaza ca e frig?


Cu soarele pe cer de dimineaţă neamenintat de niciun nor serios, puişori de nori timizi nu pot fi decât nişte perdeluţe transparente în faţa soarelui, sigur trebuie să ieşim sub cerul liber. Ce cod de nu ştiu ce culoare? Cele câteva grade peste zero se ameliorează simplu cu câte o haină groasă. Ca-n imaginea din dreapta. Şi-apoi Felix, ca şi Horica dealtfel, nu e genul care să se plângă de frig sau foame vreodată.



Sau fără haină groasă, prea îmbrăcat nu poţi să joci tenis. Tot ca-n imagine dar cea din stânga. Parcă, totuşi, nişte mănuşi speciale de tenis care să îmbrace doar faţa dorsală a mâinilor nu ar fi complet inutile. Oare ele există? Mai ales acum i-ar trebui, când Horica se pregăteşte pentru primul lui turneu adevărat. Deocamdată exersează serviciul, pentru alte procedee ai nevoie de partener şi nu prea mulţi dintre cunoscuţii lui se încumetă la joc pe vreme friguroasă.






Alţii au multe lecţii de făcut şi-n dimineaţa asta chiar nu au timp de joacă. Miercurea nu este şcoală pentru Kiti deci e un prilej de a repeta. A, b, c, d... Unu, doi, trei...Pe, sub, deasupra...
Plus toate programele expresive care sunt acum în număr mare şi a căror frecvenţă aduce şi roade. Acum, este adevărat că vorbele din guriţa lui Kiti sunt tot mai multe şi mai clare dar tati crede că a auzit-o pe Kiti spunând în timp ce-l trăgea de mânecă cuvântul "toaletă". Nu ştiu ce să zic, acesta e un cuvânt destul de greu de pronunţat de către Kiti dar pe de altă parte comportamentul ei verbal a devenit mai variat în ultima vreme.



Între timp mă gândesc la ce concursuri radiofonice să mai particip doar-doar oi câştiga (din nou) două bilete la Masters of Jazz de săptămâna viitoare. Că 1000 de lei n-avem acum de dat pe ele.

2 comentarii:

luma spunea...

si cu mama tenismana vreau poze!!si cu mama!

MihaelaMaria spunea...

incercam...