luni, 2 martie 2009

Domnisoara



In ultima zi de gradinita in Dublin, Kiti a primit multe imbratisari foarte calde dar si un cadou de la un baietel. Kiti l-a luat si l-a tinut in mana si l-a desfacut. Erau niste margele roz! A fost un dar pe care l-a apreciat pentru ca a acceptat sa poarte margelele si a facut-o cu bucurie.

Si parintilor lui Kiti aceste margele le-au adus bucurie. Iata dovada ca si Kiti poate fi apreciata si indragita de persoane dinafara familiei sau a celor foarte apropiati! Iata ca fetita lor si-a facut pentru prima oara singura un prieten!

...

O asteptam in masina in fata gradinitei. E 2 martie, e primavara, e o zi cu multe flori. Si ea este o floare. Chiar este, pentru ca poarta o rochita noua, martisorul ei de la tati, ca o cupa a unei flori colorata discret cu nuante pale de galben, crem si verde.


Acum iese tinandu-se de mana Alinei. Aduce ghiozdanelul verde pe umar. Si o punga mica de hartie colorata. Este cadoul ei de 1 (2) martie. A primit vreo 5-6 martisoare de la colegii ei de grupa. Draga de Kiti! A primit martisoare! Chiar poarta unul in piept!



Si mie mi-a oferit tati o rochita-martisor, ca lui Kiti. E frumoasa, aproape ca a lui Kiti!
Imi plac martisoarele astea. Dar pot trai si fara ele pentru ca nu exista pe pamantul asta martisoare mai frumoase decat cele pe care le am in permanenta!!!

Primavara frumoasa!


Fotografie preluata de pe http://www.bebemagia.ro

3 comentarii:

alina spunea...

Cu-așa mărțișor, te înțeleg perfect, e toată o florică, veselă și frumoasă, mai frumoasă ca primăvara însăși!!! :))

MihaelaMaria spunea...

oo, multumesc! tu chiar ca ma intelegi perfect, le ai si tu pe ale tale :)))

alina spunea...

Da, dar eu le port din septembrie încolo, că la noi e pe invers cu primăvara! :))